Developer Contest

In samenwerking met Tweakers en Microsoft organiseren we de tweede editie van de bol.com Developer Contest. Waar we developers vragen om op een vernieuwende manier de consument te inspireren om bij bol.com te kopen. Hiermee maak je kans op fantastische prijzen (Tablets, Philips Hue lampen, Leap motion, etc) of  € 10.000,- aan prijzengeld.

Winnaars

Donderdag 31 Oktober 2013 vondt de finale van de contest plaats bij bol.com in Utrecht. Het was een erg leuk en geslaagd evenement met intressante presentaties en korte pitches van de finalisten. Je was in de mogelijkheid om devs van bol.com te spreken onder het genot van een hapje en drankje en we hadden heerlijk Italiaans eten van onze eigen interne bol.com catering. Lees hier mee over de winnaars en dit evenement.

Voor wie was het?

Ben je ontwikkelaar en heb je een idee om toepassing te ontwikkelen met o.a. de bol.com API, doe dan mee met de bol.com Developer Contest. We vinden het ook leuk als je als team aan deze contest meedoet.

Nieuwsupdates

Laat hieronder je e-mailadres achter en we sturen je een mailtje zodra er nieuwe informatie beschikbaar is over de Contest (Je kan je hier ook weer gemakkelijk vanaf melden). Dit geld ook voor de mogelijke Developer Contest 2014 editie.

[si-contact-form form=’5′]

Editie 2012

James Mostert ontvangt de check van € 10.000 uit handen van Marketingdirecteur Michel SchaefferAfgelopen jaar hebben we de contest voor het eerst georganiseerd. Dit was een groot succes, met meer dan 30 inzendingen en een Hoofdprijs van € 10.000 euro, welke gewonnen is door de toepassing Mijnverlanglijst.

Dit jaar was het evenement groter dan vorig jaar met meer prijzen en meerdere activiteiten tijdens de duur van de Contest, zoals een kick-off dag, een Developer dag en Workshop dagen.